Direct aan de consument

Geen lange transportreizen maar direct je producten leveren aan de consument. Dat is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

Eenvoudig, gemakkelijk en snel

Je hebt geen webshop nodig. Je hoeft alleen de producten klaar te zetten voor de klant die de bestelling op komt halen.

Eerlijke prijzen

Door onnodige schakels in de transportketen ertussenuit te halen blijft er voor jou als boer onder de streep meer over.

[Afbeelding van een groentekrat]

Jouw producten, op BestelBoer

Wij zijn er voor de boeren! Een webshop is niet nodig en je kunt gratis een onbeperkt aantal producten plaatsen!

Geen opstart of maandelijkse kosten

Het plaatsen van je producten op BestelBoer is volledig gratis. Schrijf je vrijblijvend in, dan vertellen we je er graag meer over.

Onbeperkt aantal producten

Geen limiet op het aantal te plaatsen producten. Groot of klein. Iedereen is welkom!

BestelBoer in het kort

Je moet het ervaren om echt te beleven maar hieronder alvast een klein voorproefje van de BestelBoer app.

device
Zoeken in de buurt

Boeren en producten in de buurt worden automatisch getoond op basis van afstand van de klant.

Eenvoudig beheer

Beheer al je producten eenvoudig via de App. Is de prijs veranderd of het product niet meer op voorraad? Geen probleem, dit pas je snel en eenvoudig aan.

Veilig afrekenen

Geen gedoe met los geld of aanschaffen van pinautomaten. Klanten betalen veilig online.

Nieuwe bestellingen

Krijg handige meldingen bij nieuwe bestellingen door push notifications in de App of in je mail. Overzichtelijk op de manier zoals jij het wilt.

Benieuwd naar de boeren die al zijn aangemeld?

Klik hier om alle boeren te zien

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn producten verkopen op BestelBoer?

Boeren en boerenwinkels kunnen zich aanmelden op BestelBoer. De enige eis is dat je lokale producten met een boerenuitstraling verkoopt aan consumenten.


Wij hebben al een webwinkel, wat is dan de toegevoegde waarde van BestelBoer?

BestelBoer is dan een extra verkoopkanaal naast je bestaande webwinkel. Doordat we een landelijk netwerk van boeren hebben is het een interessant platform voor consumenten. Met BestelBoer vergroot je je vindbaarheid en omzet.


Kan ik BestelBoer koppelen met mijn eigen voorraadsysteem?

We lanceren BestelBoer met een eigen voorraadsysteem. Op termijn is het mogelijk om je bestaande voorraadsysteem te koppelen.


Wat kost het aanmelden op BestelBoer?

Aanmelden bij BestelBoer is gratis! BestelBoer rekent geen maandelijkse- of opstartkosten. Ook het plaatsen van een onbeperkt aantal producten is gratis. Groot of klein, iedereen is welkom! BestelBoer rekent 7% commissie. Deze kosten zijn nodig om onze kosten te dekken en BestelBoer door te ontwikkelen. Ontvang je geen bestellingen, dan heb je dus ook geen kosten. Wel zo transparant!


Hoe zorgt BestelBoer ervoor dat de kwaliteit van de producten wordt gewaardborgd?

We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de lokale producten goed is. We vragen geverifieerde klanten om een beoordeling van de bestelling. Met goede beoordelingen val je op!


Ik ben niet de hele week open, kan ik meedoen met BestelBoer?

Je stelt zelf de openingstijden van je winkel in. Klanten maken een bestelling en kiezen een beschikbaar tijdvak om hun producten af te halen. Je bepaalt als winkel zelf welke tijdvakken beschikbaar zijn. Zo kun je het bijvoorbeeld mogelijk maken om afhalen alleen op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 mogelijk te maken. Je bent zelf in controle.


Ik ben niet het hele jaar open, kan ik meedoen met BestelBoer?

Je stelt zelf in wanneer je winkel geopend is. We begrijpen dat niet alle producten het hele jaar voorradig zijn, je kunt je winkel eenvoudig tijdelijk sluiten via de beheer app.


Hoe werkt het afhalen van bestellingen?

Je stelt zelf de openingstijden van je winkel in. De klant heeft bij het maken van zijn bestelling een tijdvak gekozen. Je zorgt ervoor dat de bestelling klaar staat, de klant toont zijn ophaalbewijs en gaat tevreden weer naar huis met zijn producten.


Kan ik een minimaal bestelbedrag instellen?

De kosten die wij vragen voor de afhandeling van kleine bestellingen kunnen op de marge drukken. Je kunt ervoor kiezen om een minimaal bestelbedrag te hanteren. Je kunt ook grotere samengestelde pakketten verkopen om ervoor te zorgen dat iedere bestelling voldoende marge oplevert. De kosten die we rekenen per bestelling zijn nodig om onze kosten te dekken en BestelBoer door te ontwikkelen.


Kan ik via BestelBoer ook bestellingen verzenden?

Bij BestelBoer houden we van simpel en eenvoud. Consumenten komen al naar jullie afhaalpunt om de producten op te halen. We stimuleren deze consumenten om ook de boodschappen van buurtgenoten mee te nemen. Via BestelBoer kan iedereen zich opgeven als bezorger. Voor iedere bezorging ontvangt de bezorger besteltegoed die voor rekening komt bij de besteller. Uiteraard kunnen boeren ervoor kiezen om zelf te bezorgen, zij ontvangen dan zelf de bezorgkosten.


Welke organisatie zit er achter BestelBoer?

BestelBoer is een B.V. opgericht door de mensen van Cloudlr, een Nederlands IT-bedrijf met agrarische roots. We hebben veel grote bedrijven geholpen met het bouwen van complexe websites en apps. Deze kennis en kunde gebruiken we nu om alle boeren in Nederland te helpen om hun omzet te vergroten. Lees meer over ons op onze website: www.cloudlr.com.


Kunnen klanten bestellen bij meerdere boeren?

Met BestelBoer stimuleren we samenwerken. Want samen sta je sterker! Door een samenwerking aan te gaan met andere winkels zorgen de boeren erzelf voor dat de producten op het afgesproken tijdstip op de plaats van afhaling klaar liggen. BestelBoer zorgt ervoor dat iedere winkel zijn geld krijgt.


Ik verkoop producten op gewicht, het is onmogelijk om op de gram nauwkeurig af te meten. Hoe werkt dit op BestelBoer?

We vinden het belangrijk dat een klant te maken heeft met een overzichtelijk en eenvoudig concept, waarbij de prijzen vooraf duidelijk zijn. Daarnaast hebben we vaak de vraag gekregen om variabele prijzen op een eenvoudige manier te ondersteunen. Daarom ondersteunen we nu achteraf betalen met de BestelBoer app. Bij het afhalen van de bestelling kan de boer de ongeveer prijs wijzigen naar de exacte prijs, waarna de klant de bestelling via de BestelBoer app afrekend.


Wanneer wordt de gemaakte omzet uitbetaald?

Traceerbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de geldstromen vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we een partner gevonden die al het betalingsverkeer voor ons afhandelt. Het geld staat nooit op onze rekening. De betalingsprovider staat onder toezicht staat van de Nederlandsche Bank. Wel zo veilig. Na aftrek van de afgesproken kosten (7% commissie) zal het geld direct overgemaakt worden van de betalingsprovider naar de rekening van de boer. Je bepaalt zelf de uitbetalingsfrequentie.

BestelBoer maakt gebruik van Cookies, druk hier voor meer informatie Ik begrijp het