pic

Samen sta je sterk!

Vorm met lokale boeren een groep op BestelBoer en verkoop uit een breed assortiment direct aan de consument.

  • “Voor je boodschappen een hele ronde door het buitengebied maken is niet erg praktisch! Daarom werken wij samen met boeren op BestelBoer en zorgen we dat de bestelling klaar staat of wordt thuisbezorgd.”
    — Jack de Wilt, Lakenvelderboerderij Mariahoeve
  • “BestelBoer geeft prima ondersteuning. Het animo in de Bommelerwaard is nog groter dan verwacht. Het is echt een succes.”
    — Jo Penders, Mijn Kaaskoe
  • “Het inrichten van je winkel is eenvoudig en BestelBoer maakt samenwerken haalbaar! We hoeven geen voorraad te houden van elkaars producten en zorgen er gezamenlijk voor dat de bestelde producten worden geleverd.”
    — Janne van Rangelrooij, Van den Bogert Biologische Varkens

Voordelen voor de klant

Pic
Wekelijkse boodschappen in één bestelling
De consument bestelt graag zijn boodschappen bij de boer.

Het gemak van de supermarkt nu ook bij de boer. Door samen te werken ontstaat een ruim assortiment waardoor de consument zijn wekelijkse boodschappen in één keer kan bestellen.

Pic
Keuze uit afhaallocaties en verzending
Altijd een afhaallocatie in de buurt.

De consument heeft de keuze waar hij de bestelling ophaalt. De samenwerkende boeren regelen pickuppoints in stedelijk gebied of laten de producten direct ophalen bij de boeren. Ook verzending is mogelijk.

Pic
Lokaal en vers eten voor een eerlijke prijs
De smaak van lokaal.

De consument weet welke boeren de producten hebben geproduceerd en de afstand van boer tot bord is minimaal. Door de korte keten zijn de prijzen eerlijk voor zowel de consument als de boer. En dat het vers is, dat proef je.

Samenwerkingen ontstaan op BestelBoer

Wanneer een groenteteler, een kaasboer en een veehouder hun assortiment bundelen wordt het aanbod al snel heel compleet en interessant. Dit is precies wat we met BestelBoer willen bereiken. Want samen sta je sterk! En door de korte keten houden we de kosten laag, ontvangt de boer een eerlijke prijs en betaalt de consument niet teveel. Boeren bepalen zelf met welke boeren ze een samenwerking aangaan!

BestelBoer Bommelerwaard is ontstaan op BestelBoer. Deze tien boeren laten in de regio Den Bosch zien dat het werkt! De consument kan kiezen uit een volledig assortiment en bestelt eenvoudig via de BestelBoer-app of website. De complete bestelling wordt dan opgehaald op een afhaalpunt of thuisbezorgd.

Hieronder staan de boeren van BestelBoer Bommelerwaard. Samen kunnen ze een compleet aanbod aanbieden.

Mijn Kaaskoe
Kaas
Mijn kaaskoe
Lakenvelderboerderij Mariahoeve
Rundvlees
Lakenvelderboerderij Mariahoeve
Van den Bogert - Biologische Varkens
Biologisch varkensvlees
Van den Bogert - Biologische Varkens
Natuurlijk kersvers
Kersen, Groente
Natuurlijk kersvers
Jac van den Oord - Aardappelen
Aardappelen
Jac van den Oord Aardappelen
St. Hendrick
Biologische vleeswaren en worsten
St. Hendrick
Sterregaard
Biologisch fruit en groente
Sterregaard
Boerderij Zonneveld
Eieren, Delicatessen, Honing, IJs
Boerderij Zonneveld
Kwekerij de Westerbouwing
Frambozen en Bramen
Kwekerij de Westerbouwing
Bommels Bakhuys & Bommels Buiten
Maaltijden, Groente
Bommels Bakhuys & Bommels Buiten


Hoe werkt de samenwerking van BestelBoer Bommelerwaard?

Iedere boer heeft op BestelBoer zijn eigen winkel ingericht. Hierin staan de producten en de afhaaltijden van de boer zelf indien van toepassing. De producten van de andere boeren worden automatisch getoond als een consument naar de winkel van de boer gaat. Zo ontstaat er een compleet aanbod waardoor de consument zijn wekelijkse boodschappen in één keer kan bestellen.

Bij BestelBoer Bommelerwaard kan de consument tot donderdag 12.30 bestellen, de boeren ontvangen dan een complete bestellijst waarin alle producten staan die naar het verzamelpunt moeten worden gebracht. Op vrijdag worden de bestellingen klaargemaakt op het verzamelpunt en direct bezorgd bij de afhaalpunten of bij de consument thuis.
De bestellingen kunnen op vrijdag of zaterdag worden opgehaald door de consument op de gewenste afhaallocatie.
Iedere maandag krijgt iedere boer afzonderlijk betaald voor de producten die verkocht zijn. De overige kosten die de boeren maken, zoals verpakkingskosten, verdelen ze op basis van de gemaakte omzet op BestelBoer.

Je hoeft niks in te kopen

Elke boer verkoopt zijn eigen producten. Pas als er een bestelling is geplaatst zorg je er gezamenlijk voor dat de bestelling en producten klaar staat voor de consument.

Gezamelijke media aandacht

De samenwerking op BestelBoer is innovatief, zeker op lokaal niveau. Het is eenvoudig om lokale media aandacht te vinden waardoor het lokale initiatief direct tractie krijgt!

Overzichtelijk leveren

Met BestelBoer houdt je het overzichtelijk. We leveren een pakbon per bestelling en elke boer krijgt een overzicht van de producten die geleverd moeten worden!

Ook met je winkel op BestelBoer?

Klik hier voor meer informatie
BestelBoer maakt gebruik van Cookies, druk hier voor meer informatie Ik begrijp het