Biologische Streekwinkel Op de Him Jorwerd

In onze boerderijwinkel willen we u kennis laten maken met onze producten. We kiezen voor kwaliteit en hebben oog voor herkomst. Altijd vers en vol smaak.

Als boer moet je in verbinding staan met de consument. De vraag naar duurzaam geproduceerd voedsel stijgt. Een biologische productiewijze is voor ons daarom erg logisch. De combinatie met het natuurland en de Blaarkoppen maakt ons bedrijf redelijk uniek. We delen dit graag met jullie. Kom daarom eens langs op de Him, je bent van harte welkom.

We houden van (h)eerlijk vlees. De koeien hebben jaren bij ons in de natuurterreinen gelopen. Het biologische vlees is mals en heeft een fantaschtische smaak. Als u eenmaal een tournodos van de Blaarkop heeft gehad wilt u nooit meer anders.

in onze streekwinkel verkopen we aardappelen uit eigen streek. De aardappelen worden biologisch geteeld zonder gebruik van kunstmest of gewasbeschermingsmiddelen. Een lekkere basis voor elk gerecht. Op dit moment zijn de nieuwe aardappelen leverbaar! Rechtstreeks uit de grond en in de winkel.

Op onze boerderij doen wij er alles aan om de hoogste kwaliteit melk te produceren. Hiervan maken wij de lekkerste kaas. Het is een biologische rauwmelkse kaas gemaakt met vegetarische stremsel.

Onze Blaarkoppen doen al het werk. Zij grazen op ons natuurterrein en maken hier de perfect melk voor onze kaas van. Door de biologische productiewijze staan er verschillende grassoorten en kruiden in het land. Dat proef je terug in de kaas. Blaarkop melk bevat zoveel vet en eiwit dat er minder melk nodig is om een kilo kaas te maken. De kaas smaakt van nature een beetje zout, dit terwijl er in verhouding minder in zit dan andere kazen. Hij is romig en vol van smaak.

Biologische Streekwinkel Op de Him Jorwerd
De him 4
9023BC Jorwerd
Nederland