Boerderijwinkel Lagerweij

Eieren vers van de boer, lekkerder kan niet! Bij ons, Gertjan en Anita Lagerweij in Buurmalsen, zijn alle scharreleieren dagvers met het 1-ster beter leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ze worden o.a. verkocht in onze eigen boerderijwinkel.

Ons vaste assortiment bestaat uit verse streekproducten zoals groente, fruit, zuivel, aardappelen, jams, fruitsappen en vlees en vleesproducten (kip - varken - rund - lam). Daarnaast bieden wij wisselende producten uit alle seizoenen aan. Zoals aardbeien, kersen en ijs in de zomer en pompoenen en soepen in de winter.

Om het compleet te maken hebben wij een wisselend assortiment aan kadoartikelen. Voor alle gelegenheden hebben wij een passend kado. Uiteraard pakken we deze leuk voor je in.

Drink een kop koffie of thee met zelfgemaakte cake op ons terras of in de koffiehoek en kijk hoe de kippen heerlijk scharrelen achter het glas, uniek in de Betuwe. Wij vertellen je graag meer over het reilen en zeilen van de boerderij. Voor de kinderen is er een speelhoek en boven de winkel is een ruimte ingericht voor zakelijke aangelegenheden.

Boerderijwinkel Lagerweij
Rijksstraatweg 61C
4197RL Buurmalsen
Nederland


Producten