GeertsBest

Koudgeperste koolzaadolie.

Ik maak eerlijke producten rechtstreeks van het land. Dat doe ik volledig in eigen beheer.

Op het gebied van plantaardige oliën is dat uniek in Nederland. Wij zijn er trots op, de grondstoffen zelf te verbouwen, koud te persen (zonder chemicaliën te gebruiken) en te bottelen. Het resultaat is een lokaal product uit een korte keten, die duurzaam, lekker en gezond is. Alles volgens certificaten en procedures.
Met GeertsBest maken we dat steeds breder beschikbaar voor eindgebruikers in Nederland. Veel mensen kennen het gewas, maar zijn onbekend met het gebruik van koolzaadolie. Mijn inspanningen zijn erop gericht om breder bekend te maken waarom koolzaadolie gezonder, duurzamer en lekkerder is dan bijvoorbeeld olijfolie. Ik merk steeds dat zodra mensen deze voordelen zien, ze een trouwe gebruiker worden.
Op de nieuwe site GeertsBest.nl is meer informatie te vinden over de producten. Hier vind je uitleg over duurzaamheid en gezondheid. Met de receptenpagina willen we de gebruikers helpen om de koolzaadolie te gaan gebruiken in de keuken.
Neem eens een kijkje. www.geertsbest.nl. Ik ben trots op de twee filmpjes op de site. Ze geven een goede indruk van mijn verhaal en waar ik voor sta.
Duurzame akkerbouw op een eerlijke en lokale manier.

GeertsBest
Kleefegge 6A
7921 RB Zuidwolde
Nederland