Kwekerij Reijm Nieuwerkerk

Kwekerij Reijm Nieuwerkerk is een veelzijdig bedrijf dat twee zeer verschillende producten levert: snijgerbera’s en potplanten. Welk product u ook kiest, u kunt rekenen op levering jaarrond en de hoogst mogelijke kwaliteit. We kweken ruim 4,5 miljoen potplanten en 16 miljoen gerbera’s per jaar. via bloemenveiling FloraHolland vinden deze hun weg naar klanten in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Rusland en diverse andere landen.

Onze bloemen en planten zijn lang houdbaar en voldoen aan de strenge normen van de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN). Onze aandacht voor duurzaamheid blijkt uit onze milieukeurmerken MPS-A, MPS- GAP en sociaal keurmerk MPS-SQ. Hiernaast hebben we ook het keurmerk van Benefits of Nature en Sedex.

We zijn een echt familiebedrijf met korte lijnen en een grote betrokkenheid. Onze geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw. Vandaag de dag hebben we circa 60 betrokken medewerkers in dienst en wordt het bedrijf geleid door de derde generatie: Jaré en Johan Reijm. Jaré en Johan zijn al zo lang ze zich kunnen heugen te vinden in de kas. Al vanaf dat ze jong waren hielpen ze bij hun vader in de kas, waarna ze naar hun schooljaren het bedrijf dan ook hebben overgenomen en het hebben gemaakt tot wat het nu is.

Kwekerij Reijm Nieuwerkerk
Albert van `t Hartweg 31
2913LE Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland